Logo Birou de Traduceri TRADUC
Versiunea română Русская версия English version Version française
Tel.:   (+373) 069 061 498
A face o comanda


Banca Naţională a Moldovei

Calculator

ABR

Rată

Tend.

MDL

Adresa bul. Decebal 76, et. 8,
oficiu Nr. 816
MD 2038, Chisinau, Moldova

Tel.:         (+373) 69 061 498
Tel.:         (+373) 22 890 366
E-mail:    info@traduc.md
SKYPE:    traduc.md

Seo content

Scrierea a unui SEO text

SEO text – este ajutorul Dumneavoastra in promovarea site-ului in TOP 10. Crearea site-ului nu inseamna doar un design corect si caracteristici tehnice ale site-ului. Pentru ca site-ul Dumneavoastra sa aiba success iesind pe primele pozitii in cautare este necesar content corect si anume SEO text.

SEO text trebuie sa fie scris de o persoana specializata si cu experienta in domeniu, si numaidecit studiul site-ului Dumneavoastra si a productiei care o oferiti.

Scrierea SEO textului pare un lucru usor insa incepind sa il scrieti puteti sa va opriti din cauza a trei motive.

  • Primul motiv – scrierea. La prima vedere pare un lucru simplu de a scrie un text, insa poate deveni un lucru dificil. Sunt necesare anumite calitati pentru a scri. Nu toti sunt scriitori inascuti.
  • Al doilea motiv – textul trebuie scris pe specificatia site-ului si sa contina doar informatia necesara. Un SEO text corect scris este rezultatul studiului aprofundat a site-ului si productiei Dumneavoastra. Aceste procese sunt necesare pentru scrierea unui text informativ si clar pentru clientii potentiali. Este un lucru de lunga durata. E mai simplu sa angajati specialist experientat pentru care scrierea textului este un lucru obisnuit iar Dumneavoastra veti folosi timpul pretios pentru alte sarcini semnificative.
  • Al treilea motiv si cel mai important – este de a scri un SEO text corect. In primul rind trebuie sa intelegeti ce inseamna un SEO text si cum este scris corect. Adresati-va noua, iar noi va vom scrie SEO text care va va promova site-ul.

Noi avem o experienta mare in scrierea SEO textelor. Cele mai importante lucrari ale noastre le puteti vedea in sectiunea – Clientii nostri. Puteti sa va familiarizati cu aceste site-uri, sa le analizati succesele si daca doriti sa fiti pe primele pozitii in ceea ce priveste specificul site-ului Dumneavoastra – apelati-ne.

Serviciu nou de la birou de traduceri TRADUC
SEO – traducere a site-ului

Este un serviciu nou pe piata traducerilor. Deseori proprietarii site-urilor nu inteleg sau nu le este corect explicat cum pot sa ajunga in top 10 a cautarilor. Pentru elaboratorii de site-uri este un termin clar insa pentru , pentru a promova site-ul in top 10 este necesar un content calitativ si unic, SEO-traducerea textului in limba necesara efectuata de birou de traduceri TRADUCeste o oportunitate unica pentru promovarea site-ului Dumneavoastra in top 10, pentru a gasi clienti noi.